Ако Радев реши да прави порект, ще излезе и ще го

...
Ако Радев реши да прави порект, ще излезе и ще го
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Радев няма да бави ротацията

Ако Радев реши да прави порект, ще излезе и ще го каже самичък. Явно страхът у ръководещите е огромен, щом приказват непрекъснато за подобен проблем.Т е приказват, че ръководството им няма алтератива, само че алтерантива постоянно има, сподели секретарят на президента по защита и сигурност и някогашен министър на защитата Димитър Стоянов по Българска национална телевизия. 

" Абсолютен неуспех във връзка с влизането ни в Шенген. Още повече, че България беше унизена, като държавното управление се съгласи да одобри спомагателни условия за участие ", изрече се Стоянов за влизането в Шенген по вода и въздух, към този момент. По негови думи още през 2011 година сме покрили изискванията, в този момент внезапно се появили нови.  " Това се направи единствено, с цел да могат държавното управление да си закачат " брошката на триумфа ",твърди индивидът на президента.. 

" Много е значимо да се знае кой съумя да върне тематиката за Шенген на масата на европейския съвет - това беше президентът Радев. 5-6 години тази тематика беше заглъхнала ", напомни някогашният министър и сподели, че в случай че участието в свободното пространство е 3-4%, " здраве му кажи ". 

" Президентът не води войни с който и да било, той има съществена роля - пази ползите на жителите и на страната. Това е неговото амплоа, той приказва с обстоятелства и там където би трябвало да подлага на критика го прави, даже и на премиера да не му харесва ", сподели Стоянов по отношение на отношението на Радев към държавното управление. 

По неговите думи президентът е коректив на техните дейности, няма по какъв начин да няма рецензии, изключително когато става въпрос за провали в ръководството. Стоянов изясни, че Радев бил съжалил, че дал избор на доверие на Кирил Петков и Асен Василев. По отношение на Конституцията някогашният министър сподели, че не е редно да й се вършат промени от парламент с едвам 8% утвърждение от народа. 

" Покажете ми едно име на един изтъкнат конституционалист, които по този начин скоростно одобриха измененията, без никакво публично разискване ", предложи Стоянов. 

" От 21 параграфа, президента е подлагал на критика единствено 8. Атаката е поради хаоса, с едни двусмислени правила, на моменти и спорни ", заключи Стоянов. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР